De geschiedenis van Prima Energie

Duurzaam en doordacht

Projectontwikkelaar en zusterorganisatie Abeco is altijd op zoek naar de juiste voorzieningen. Daarbij wordt gezocht naar de perfecte balans tussen wonen, werken, thuiskomen of tussen oud en nieuw. Van de herontwikkeling van een oud gebouw tot een nieuwbouwproject: bij Abeco speelt duurzaamheid altijd een belangrijke rol. Prima Energie is dan ook ontstaan als initiatief van Abeco.

 • Geschiedenis

  Geschiedenis

  Voor verschillende projecten van Abeco werd er gezocht naar een goede balans in energieverbruik. Met Prima Energie en Prima Power werd die balans tussen duurzame energie en meer inzicht in energieverbruik gevonden. De bewoners van projecten zijn zo verzekerd van groene energie én meer inzicht in hun verbruik.

 • Duurzaam en doordacht

  Duurzaam en doordacht

  Prima Energie houdt zich bezig met opwekking en distributie van energie in de vorm van warmte en koude voor woningen. Daarnaast wordt er duurzaam opgewekte elektra geleverd aan de consumenten van deze projecten. Door de jaren heen heeft Prima Energie zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van duurzame energie. Het opwekken en leveren ervan is daarbij het belangrijkste doel, maar ook het enthousiasmeren van particulieren en bedrijven speelt een grote rol in de doelstelling van Prima Energie.