Het laatste nieuws van Prima Energie

Geschillencommissie

Prima energie heeft zich aangesloten bij de Geschillencommissie Energie Prijsplafond

Garages te huur

In de parkeerkelder van het nieuwbouwcomplex Den Rozenkrans aan de Boschweg bieden wij garageboxen te huur aan. Sommige garageboxen zijn uitgerust met dubbele loopdeuren en het grootste deel is voorzien van elektrische roldeuren. Dit is ideaal voor het overdekt parkeren van uw auto, oldtimer of het opbergen van overtollige huisraad.

Vijf jaar zorgeloos energie voor Het Andere Wonen Schijndel

Het Andere Wonen Schijndel is een appartementencomplex dat bestaat uit 16 appartementen, waar kwetsbare ouderen met een vorm van dementie wonen. Voor de bewoners is een goed binnenklimaat van groot belang, terwijl de zorgondernemers zich geen zorgen willen maken om de energievoorziening van de woningen. De afgelopen vijf jaar heeft Prima Energie naar volle tevredenheid energie geleverd in deze bijzondere appartementen.

Boschwegse Kerk genomineerd voor Reynaers Aluminium Project Prijs

Jaarlijks nomineert Reynaers de mooiste gebouwen en projecten voor de Reynaers Projectprijs. Dit jaar, tijdens de 25e editie van de prijs, is de Boschwegse kerk door de jury genomineerd.

Belasting verlaging energierekening

Op 1 juli 2022 wordt de btw op het variabele gedeelte van de energierekening tijdelijk verlaagd van 21 procent naar 9 procent. Deze tijdelijke verlaging wordt ingevoerd als compensatie voor de hoge energieprijzen.

Eenmalige energietoeslag

Huishoudens met een inkomen rond het sociaal minimum krijgen, naast de korting, eenmalig ongeveer € 800 extra om de hogere energierekening te betalen. Dit geld ontvangen zij via hun gemeente.