Projecten

Benieuwd waar onze groene energie al werkt?

Het opwekken en leveren van duurzame energie, dat is waar wij ons mee bezighouden. Wij hebben onze kennis  bij verschillende projecten in mogen zetten. De bewoners van deze projecten profiteren nu van duurzaam opgewekte energie én meer inzicht in hun energierekening.

Bij Prima Energie wekken we energie op uit duurzame bronnen zoals zonnepanelen en warmtepompsystemen. Die duurzaam opgewekte energie leveren we bij de consumenten  van deze projecten in de vorm van warmte en koude. Comfortabel en zorgeloos wonen is voor iedereen van groot belang. Bij Prima Energie dragen we hieraan bij door ervoor te zorgen dat er altijd een comfortabel binnenklimaat is in uw woning.

Enthousiast over duurzame energie

Bij Prima Energie proberen we particulieren én bedrijven te enthousiasmeren voor duurzame energie. Daarom streven we ernaar om uitsluitend duurzame energie te leveren aan onze klanten. De opwekking van de energie vindt altijd plaats in de directe omgeving van de gebruiker. Op die manier gaat er nauwelijks warmte of koeling verloren in het transportsysteem.

Opgeleverde projecten

Benieuwd naar gerealiseerde projecten met Prima Energie? Bekijk onze projecten hieronder.

Voormalige school Sterrenboog

Het plan De Sterrenboog bevat zes nieuwe, ruime rijwoningen. Toch is dat niet het enige onderdeel van dit plan. De voormalige school is namelijk ook omgetoverd tot woningen.
Lees meer

Elzenhof Schijndel

Een voormalige machinefabriek heeft plaats gemaakt voor een nieuw starterscomplex. Het complex bestaat uit twee bouwdelen, die samen goed zijn voor maar liefst 29 appartementen. De Elzenhof bevat zowel 2- als 3-kamer appartementen. Bovendien is er een grote parkeerkelder te vinden onder het complex.
Lees meer

Kerk Den Rozenkrans

Bij Den Rozenkrans worden nieuwe woningen gebouwd, maar in dit plan wordt er ook verbouwd. De voormalige Boschwegse kerk, die een centrale rol speelt in dit plan, wordt verbouwd. Hier worden appartementen gecreëerd.
Lees meer

Beukenhof Wijbosch

In en rondom de voormalige Servatiuskerk van Wijbosch zijn prachtige, moderne woningen gecreëerd. In dit project, dat bekendstaat onder de naam 'Beukenhof', staan de kerk en pastoriewoning centraal in de ontwikkeling van het gebied.
Lees meer

Zen Natuurlijk

In deze prachtige yogastudio staat de natuur centraal. Met veel hout, glas en zelfs een sedum begroeiing op het dak is de natuur in dit gebouw overal voelbaar. Bij zo’n mooi project mogen duurzame energieoplossingen dan ook niet worden vergeten.
Lees meer

Prima Energie

Bij Prima Energie richten we ons vaak op nieuwbouw, maar ook bij een bestaande woning of pand kunnen we duurzame oplossingen integreren.
Lees meer

Sterrenboog Schijndel

Waar voorheen een basisschool stond, is nu ruimte gemaakt om te kunnen wonen. Om precies te zijn: de voormalige gymzaal van de school biedt nu ruimte voor zes ruime rijwoningen.
Lees meer

Den Rozenkrans

Met dit plan worden niet alleen woningen in een voormalige kerk gerealiseerd, maar ook rondom die kerk. De kerk zelf zal worden verbouwd zodat er ruimte komt voor verschillende zorgappartementen, terwijl er in de tuin acht luxe patiowoningen zullen worden gerealiseerd.
Lees meer

Kerk Beukenhof

In en rondom de voormalige Servatiuskerk zijn nieuwe woningen gecreëerd onder de naam De Beukenhof. Er werden nieuwe woningen gebouwd, maar de kerk stond in het plan centraal.
Lees meer