.

Prima Power, het portaal voor bewoners én beheerders

Prima Power is een compleet geautomatiseerd systeem dat zowel de aanbieders als afnemers van onze duurzaam opgewekte energie meer inzicht geeft. Zo kan iedereen, op welk moment dan ook, het verbruik inzien.

Door meer inzicht te creëren wordt het gemakkelijker om energie te besparen, terwijl de beheerder deze data kan gebruiken om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Met Prima Power zorgt Prima Energie voor een nog duurzamere woning.

Prima Power voor bewoners

Energie besparen én comfortabel wonen wordt makkelijker dan ooit met het Prima Power portal. Met deze innovatieve tool kunnen bewoners thuis én op afstand hun verbruik inzien. Op ieder moment van de dag. Dat betekent altijd in kunnen spelen op het verbruik en nooit meer vervelende verrassingen bij de eindafrekening. Met het Prima Power portal weten bewoners precies waar hun energie vandaan komt en waar hun geld naartoe gaat. Prima Power geeft bewoners inzicht in:

  • Huidig verbruik
  • Huidig voorschot
  • Historisch verbruik
  • Meterstanden
  • Grafieken voor gebruik
  • Facturatieoverzicht
  • Verwacht bedrag eindafrekening.

De voordelen van Prima Power voor bewoners

chart.png

Inzicht in verbruik

Met Prima Power hebben bewoners meer inzicht in hun verbruik. Met overzichtelijke cijfers en grafieken weten ze precies wat de status van hun verbruik is.

saving.png

Makkelijk besparen

Met het Prima Power portal wordt het gemakkelijker om te besparen op de energierekening. Door inzicht te geven in het verbruik weten ze precies waar hun geld naartoe gaat.

property.png

Altijd en overal

Doordat Prima Power een online portal is, kunnen bewoners altijd en overal hun verbruik inzien. Of ze nu thuis zijn of onderweg: de gegevens van hun woning zijn altijd beschikbaar.

green.png

Voor een beter milieu

Met meer grip op het energieverbruik wordt het gemakkelijker om energie te besparen. Dat is niet alleen goed voor de energierekening van bewoners, maar ook voor het milieu.

Prima Power is de slimme tool van Prima Energie, die bewoners alles vertelt over hun energieverbruik. Door meer inzicht in de cijfers te geven, kunnen bewoners gemakkelijker besparen. Dat is niet alleen goed voor de energierekening, maar ook voor het milieu.


Prima Power voor aanbieders

Als aanbieder van energie wil je het papierwerk tot een minimum beperken. Met het Prima Power portal van Prima Energie wordt dat mogelijk. Dit uitgebreide portal zorgt er niet alleen voor dat de facturatie volledig automatisch verloopt, maar ook dat alle installaties gemonitord worden. Bij eventuele storingen kunnen aanbieders direct ingrijpen.

Het portal bevat verschillende tools waarmee alle installaties constant in de gaten worden gehouden. Gaat er iets mis? Dan ontvangt de beheerder direct een alert. Terwijl bewoners profiteren van groene energie en inzicht in hun verbruik, kunnen de aanbieders van Prima Energie meer rendement behalen met hun projecten. Deze succesvolle formule is al op verschillende nieuwbouwprojecten toegepast.

De voordelen van Prima Power voor beheerders

insight.png

Meer inzicht

Tussentijds inzicht in het verbruik is niet alleen voor bewoners, maar ook van beheerders voor groot belang. Met het Prima Power portal kan de energie-aanbieder altijd en overal inzien hoe het systeem werkt.

important.png

Direct ingrijpen bij storingen

Mocht er onverhoopt een storing voorvallen in één van de installaties, dan kan de beheerder direct ingrijpen. Prima Power stuurt een automatisch alert naar de beheerder met een duidelijk overzicht van de status.

bill (2).png

Automatische facturatie

Niet alleen alerts, ook de facturatie is met Prima Power volledig geautomatiseerd. Hiermee wordt een einde gemaakt aan het eindeloos (al dan niet handmatig) overnemen van cijfers.

data.png

Meer rendement

Meer inzicht in de cijfers betekent ook meer rendement op projecten. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Zo wordt het mogelijk om nog meer uit een nieuwbouwproject te halen.

Met Prima Power zorgen we ervoor dat de kans op storingen van installaties tot een minimum wordt beperkt. Beheerders hebben zo meer inzicht in de werking van het systeem. Ook meer rendement behalen met uw nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op.